QUÉ ÉS L'AMPA?L'AMPA és una organització sense ànim de lucre que es nodreix de les aportacions de les famílies sòcies, és per això que us convidem a fer-vos socis i poder aixì continuar oferint els nostres serveis. Com més socis més i millors coses podem oferir als nostres fills i filles.
L'AMPA està reconeguda legament en el Registes de les Associacions i les seves funcions estan regulades per Decret de la Generalitat de Catalunya.

L'AMPA està regida per una Junta Directiva que, de manera voluntària, efectua un conjunt de tasques necessàries per al funcionament de l'escola. Aquesta Junta es escollida i aprovada en Assemblea General.

QUI SOM?

L'AMPA som totes les famíles sòcies.

QUINA ES LA NOSTRA MISSIÓ?

La nostra missió es millorar la qualitat de l'educació i les condicions d'escolarització dels nostres fills i filles col.laborant amb l'escola.
La participació i implicació dels pares i mares ajuda a millorar la qualitat de l'ensenyament i per tant a millorar el funcionament del centre educatiu. Entre tots creem una comunitat educativa per ajudar a crèixer els nens i nenes feliços, mitjançant el diàleg i la col.laboració entre tots els membres de la comunitat educativa.
Vine! Forma part de l'AMPA, participa de la manera que puguis i ajudan's a aconseguir aquest gran objectiu.

Els objectius de l'AMPA són:

- Prestar suport i assistència a les famílies sòcies i no sòcies, alumnes, mestres i Equip Directiu, en tot allò que fa referència a l'educació dels nens i nenes de l'escola.
-Promoure la participació de totes les famílies de l'escola.
- Col.laborar amb l'Equip Directiu de l'escola per dur a terme el bon funcionament de les activitats educatives i culturals.

COM FUNCIONA L'AMPA?

L'AMPA es reuneix, com a mínim, un cop l'any en l'Assemblea General, que convoca el President/a. En aquesta assemblea es prenen acords, s'avalua la gestió i es renoven els càrrecs de la Junta Directiva. Durant tot el curs, els membres de la Junta Directiva, així com totes les famílies que vulguin col.laborar, ens reunim un cop al mes per organitzar les diferents activitats, festes, tallers, etc. Les reunions són obertes a tothom i es comunicaran a travès del blog, així tots podem participar.

JUNTA DIRECTIVA 2015 A 2017

President: Urko Ellacuria
Vicepresidenta: Ma Lourdes Estadella Marigó
Secretària: Meritxell Marquès Agustí
Tresorera: Mónica Garrido Alonso
Vocals: Pilar Luna Cerdán, Maria Ruiz Gracia, Najat Ataneb Boujouran i Patricia Treviño Saldaña. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada