dimarts, 7 de juny de 2011

RESUM ASSEMBLEA ORDINARIA I EXTRAORDINARIA

Apreciats socis,
El passat 27 de maig de 2011 es va realitzar l’Assemblea General de socis en la que es van tractar els següents temes:
- Informacions vàries: Es va aprovar l'auditoria interna. Els socis assitents no van demar cap explicació de la dimissió de la Presidenta i el Tresorer.  Elecció dels membres de la nova Junta Directiva (tots els membres assitents varen votar a favor).
- Precs i preguntes: es varen aprovar per majoria dels membres assistents  els següents temes del curs 2011/12:
1.- Quota soci: es manté en 18€
2.-  Ajudes a les famílies sòcies:  2€ per sortida fora de municipi amb un màxim de 6€ per família, a liquidar a final de curs. 5€ per família per realització de colònies, també a liquidar a final de curs.
3.- Obsequi acomiadament alumnes 6è: es realitzarà un obsequi per alumne soci (als repetidors només s'els lliurarà el primer any).
4.- Activitats extraescolars: els resultats son negatius per aquesta raó es pujaran les quotes i també es domiciliaran els rebuts. L’acollida del matí s’ampliarà en ½ hora així els nens podran entrar a les 7:30h.
5.- Menjador: el resultat és negatiu per aquesta raó es pujaran les quotes segons els requisits legals. L’hora d’atenció dels esporàdics es reduirà, l’horari serà de 9 a 9:30h.
6.-S’informa als socis que gaudiran de descomptes en establiments col.laborados presentant el carnet de soci del curs 2011/12.
7.- Les bates les vendrà l’AMPA amb preu diferenciat entre socis i no socis.  Els xandalls els continuarà venent SAYAS SPORT donat que no podem assumir l’estoc existent.
8.- Festes: es continuarà fent la castanyada (castanyes per tots els nens), col·laboració panera 6è (un pernil), patge (bossa amb caramels, globus...), Tió (regal per totes les aules, l’import es redueix de 30 a 20€), Carnestoltes (berenar per a tots), Sant Jordi (gestió venda llibres i plantes a benefici final curs 6è i  regals concurs literari, de la TOMBOLA el benefici serà per l’AMPA), Festa benvinguda P3 (esmorzar per 250 nens) i Festa final de curs (gelats per tots els nens).

A l’ Assemblea Extraordinària del dia 30 de maig de 2011 es van aprovar els nous estatuts (els socis el podeu consultar al despatx de l'AMPA o, si el sol.liciteu, el podeu obtenir per correu electrònic).

Atentament.

AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada