dissabte, 31 de desembre de 2011

CONCERT DE NADALAquest curs 2011-12 s'han realitzat els Concerts d'Infantil i de Primària per separat. El concert d'Infantil (P3-P4 i P5es va realitzar al menjador de l'escola el dimecres, 21 de desembre. L'endemà, dijous 22 es va realitzar el concert de Primària a Can Oliveras.


Cal comentar que el canvi d'emplaçament va facilitar que els pares puguin gaudir del concert dels seus fills asseguts i sense aglomeracions


 Com anys anteriorstambé van cantar professors i la coral de mares.
Hem de destacar que aquest any un dels professors, va participar en el concert, tocant la trompeta.L'AMPA ha col · laborat en les tasques de neteja i decoració de l'escenari del menjador (s'han rentat les cortines de les finestres i escenari així com modificat les estructures per a l'adequació de l'ampliació de l'escenari). A més també agraïm a les monitores del menjador la realització de tota la decoració de parets i sostres.

A Can Oliveras s'han col · locat les cadires per als alumnes i familiars. També s'han comprat quatre ponsèties per a decoració tant al'escola com a Can Oliveras. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada