dijous, 4 de desembre del 2014

TALLER EN FAMÍLIA DE JOCS DE TAULA

El divendres 12 de desembre de 17:00 a 18:30 hores es realitzarà un taller en família sobre jocs de taula al menjador de l'escola. La inscripció és gratuïta, i per tal de poder apuntar-vos heu de fer-nos arribar el document adjunt (o el full informatiu que es va lliurar ahir als alumnes) abans del dia 9 de desembre a través dels nostres canals habituals de contacte. El taller està organitzat per l'AMPA i coordinat per l'Urko Ellacuría i la Montse Amblàs (pares de l'escola i socis de l'associació benèfica “Ayudar jugando”) És una bona oportunitat per passar una estona divertida i diferent amb els vostres fills i filles, no us quedeu sense plaça!



Una veintena de famílies hem passat una bona estona amb el taller en família de jocs de taula. Com a bons ludotecaris, l'Urko i la Montse han portat una pila de jocs: cooperatius, d'habilitat, memòria, visió espaial... N'hi havia per a totes les edats i gusts!

Us deixem el document distribuït al taller i l'enllaç a uns quants video tutorials d'alguns dels jocs als que hem jugat.


Un agraiment a l'Urko, a la Montse i a tots els voluntaris col.laboradors. I com ells mateixos diuen: jugueu i sigueu feliços!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada