dijous, 16 d’abril de 2015

BUTLLETÍ D'ABRIL

Estimades famílies, us informem de les principals novetats d’aquest mes:

  • Canvis en la Junta directiva de l’AMPA:  amb motiu de les dimissions de la Presidenta, la Vicepresidenta, la Secretària, la Tresorera i dos vocals el passat mes de març; la Junta directiva queda composada actualment de la següent manera:

·    Presidenta (en funcions): Patricia Treviño Saldaña
·    Secretària (en funcions): Mireia Corcho Fernández
·    Tresorera (en funcions): Mónica Garrido Alonso
·    Vocals: Olga Carlos i Carrasquilla, Mª Lourdes Estadella Marigó, Pilar Luna Cerdán i Maria Ruiz Gracia.

  • Nou horari: hem modificat l’horari d’atenció a les famílies, que des d’aquest mes d’abril, serà el següent:

·    Dimecres de 09:05 hores a 10:05 hores.
·    Dijous de 16:20 hores a 17:10 hores.  •  Tallers UNESCO: Una vegada més, els Tallers UNESCO que es van realitzar a l’escola els dies 26 i 27 de març, van ser tot un èxit! Des de l’AMPA volem agrair la col·laboració dels pares i mares que han participat, dels alumnes de l’Institut Severo Ochoa d’Esplugues de Llobregat i dels Capgrossos de Martorell.


  •  Sant Jordi: Com cada any, el dia 23 d’abril l’escola celebrarà els Jocs Florals. Serà un acte obert a les famílies que tindrà lloc a les 10 hores al pati de l’entrada. Gaudirem d'una jornada molt divertida on els alumnes compartiran amb nosaltres els seus treballs, faran actuacions... A més, es lliuraran els premis als alumnes i a la família guanyadora. També, per tal de finançar les activitats de fi de curs dels alumnes de sisè, trobareu paradetes amb llibres, flors, treballs manuals... i es sortejarà una panera literària (un lot de llibres).  Per participar en la rifa de la panera, podeu comprar les butlletes a 1€ als alumnes de sisè. La nostra associació participarà finançant els premis dels Jocs Florals.


  •  Portes Obertes: També el dia 23 d'abril, l'escola ha organitzat una jornada de Portes Obertes per a que pugueu veure l'escola i els treballs dels vostres fills i filles. L'horari serà de 12:30h a 13:30h i de 15:00h a 17:00h.


  • Taller per a pares i maresUs informem que, per tal de facilitar la vostra assistència,  el taller que us vam proposar sobre "Intervenció psicoeducativa en contextos familiars i escolars" ha canviat d'horari. Ara s’impartirà en dues sessions més espaiades en el temps,  els dimecres 22 d'abril i 20 de maig de 17:30h a 19:30h.


  • Festiu local: Us recordem que el dilluns 27 d’abril l’escola romandrà tancada per festa local.

Recordeu que podeu contactar amb nosaltres al despatx de l’AMPA (a la caseta de l’hort) els dimecres de de 9:05h a 10:05h i els dijous de 16:20h a 17:10h, mitjançant la bústia  situada al costat de la porta de direcció de l’escola o a través de la nostra adreça de correu electrònic ampaj.eche@hotmail.com. A més, tota la informació i documentació estan disponibles al nostre bloc http://ampajoseechegaray.blogspot.com.es. I ara també ens podeu seguir a través del Facebook!
Dit això, us desitgem un bon mes d’abril i ens acomiadem fins al proper butlletí.
Salutacions,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada