dijous, 4 de juny de 2015

BUTLLETÍ JUNY

Estimades famílies, us informem de les principals novetats d’aquest mes:
  • Jornada intensiva: Us recordem que del 8 al 19 de juny hi haurà jornada intensiva a l’escola. Per tant, l’horari dels alumnes serà de 09:00 a 13:00h  per als alumnes d’Educació infantil i d’Educació primària. Els alumnes que facin ús del servei de menjador sortiran a les 15:00h.
  • Casalet: Enguany us oferim el Casal a l’Escola TOTHOM A LA PLATJA! del 8 al 19 de juny de 2015 per tal de donar una solució lúdica i educativa a totes aquelles famílies que no podeu venir a buscar els vostres fills/es a l'horari escolar de jornada continuada (a les 15:00h), així doncs tindreu l’alternativa de poder venir a les 17:00h o a les 18:00h. El Casal a l'Escola també va dirigit als nens i nenes que van a dinar a casa.
  • Festa de les famílies fi de curs: Esteu convidats a venir i gaudir de la festa de les famílies el divendres 19 de juny al pati de l’escola José Echegaray !!!! Necessitem que confirmeu la vostra assistència  abans del dimecres 10 de juny. Us adjuntem full informatiu.
  • Recordatori reutilització: Us recordem els propers terminis de pagament per a aquelles famílies que participeu en el projecte de reutilització de llibres de text:
    - Quota soci AMPA curs 2015/16 (per família): abans del 19 de juny (18€)
    - Quota per aportació de llibres: abans del 31 de juliol (50€)
  • Pares i Mares col·laboradors per les festes de l’escola: Necessitem pares i mares per a col·laborar el dimarts 16 de juny en la festa de benvinguda dels futurs alumnes de P3, on l’AMPA convida a esmorzar també als nens de cicle infantil i 6è.
  • Pares i Mares col·laboradors per millorar el pati: Ens han proposat des de l’escola pintar els jocs de pati que estan força descolorits. Cerquem voluntaris. Entre tots ens organitzarem per trobar la millor data.
Recordeu que podeu contactar amb nosaltres al despatx de l’AMPA (a la caseta de l’hort) els dimecres de de 9:05h a 10:05h i els dijous de 16:20h a 17:10h, mitjançant la bústia situada al costat de la porta de direcció de l’escola, al nostre facebook AMPA JOSÉEchegaray o a través de la nostra adreça de correu electrònic ampaj.eche@hotmail.com. A més, tota la informació i documentació estan disponibles al nostre bloc http://ampajoseechegaray.blogspot.com.es.
Dit això, aprofitem per a desitjar-vos un bon mes de juny i un MOLT, MOLT, MOLT BON ESTIU!!!!Ens veiem al setembre amb moltes novetats per a tots els nostres nens i nenes!
Salutacions, 


AMPA Escola José EchegarayPlaça Dtor. Fleming, s/n08760 Martorell
ampaj.eche@hotmail.com
http://ampajoseechegaray.blogspot.com
http://www.facebook.com/pages/AMPA-JOS%C3%89-Echegaray/879892982074636

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada