dimarts, 10 de maig del 2011

Sant Jordi


El divendres 15 d'abril de 2011 varem celebrar la diada de Sant Jordi i el Dia del Patrimoni. Va ser tot un èxit, tant la:

- Venda de llibres i plantes: dels beneficis obtinguts es varen destinar 200€ a reduïr el cost del viatge de final de curs de 6è i la resta per finançar el pica pica de la festa d'acomiadament, totes dues tant dels socis com dels no socis de l'AMPA.

- Tòmbola "Els encants de l'Echegaray": una part dels beneficis es va destinar a finançar els obsequis dels guanyadors del concurs de dibuix i literari de l'Escola.
Durant el lliurament dels premis uns pares i una mare voluntaris ens van fer una petita representació de la llegenda de Sant Jordi que va agradar molt a tos els assistents (l'escola els va lliurar un ram de flors i l'AMPA dues botelles de cava).

Els regals del concurs literari del curs 2010/11 han sigut:

- Infantil: P3 A i B, P4 A i B cadascun un Macro Puzzle de 24 peces d'animals. P5 A i B cadascun un puzzle de castells i dracs.

- 1A i B, 2A i B, 3A i B: Llibreta Agata Ruiz de la Prada per les nenes i de Piratas del Caribe pels nens, bloc de fulls blancs per pintar i capsa llàpissos colors de fusta de Toy Story. 


- 4A i B, 5A i B: Carpeta  i llibreta GUERRERO, pac 4 bolígrafs BIC i pac 3 llápissos portamines. 
- 6 A i B: Conjunt llibreta espirals, llibreta anelles i llibreta petita.
 - Categoría Família: un conjunt STAEDLER i dues botelles de cava

El lliurament dels premis va estar presidit per la Consellera Mercè Morera (Infantil i Cicle Inicial) i el Sr. Alcalde  (Cicle Mitjà i Superior) que van lliurar els diplomes de l'escola als guanyadors.
Aprofitem per felicitem als guanyadors i també agraïm a tots els col.laboradors la seva assistencia  tant a la parada de llibres, plantes i Tómbola. Moltes gràcies a tots/es.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada